Esplai de Nadal

junts fem futur...

Esplai de Nadal

Banner Esplai Nadal 14 2

L’esplai es realitza els dies 24, 29, 30, 31 de desembre i 2, 5, i 7 de gener

Com cada any en aquestes dates us oferim una alternativa per als vostres fills durant les festes nadalenques. I com cada any, intentem ajustar més els nostres serveis a les vostres necessitats.

Aquest any hem volgut canviar el format del nostre esplai, hem basat el nostres esplai amb tallers de tematica nadalenca, i ho hem fet de manera que els nens puguin assistir als tallers que mes els agradin. Es per això que a mes de poder venir tots els dies de l’esplai, que pugueu triar dies solts, d’aquesta forma els vostres fills podràn assistir al taller que mes els agradi.

Av. Ports de Caro, 31 43520 Roquetes - info@saiformacio.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies