Curs EXPRESS preparatori per al certificat acTIC mitjà

junts fem futur...

Curs EXPRESS preparatori per al certificat acTIC mitjà

AcTIC

Curs EXPRESS de preparció al certificat acTIC Mitjà

DESCRIPCIÓ
La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.
L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics, encara que la prova s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat. Hi ha més de 300 centres distribuïts per tot Catalunya amb molta diversitat d’horaris. No cal esperar cap convocatòria per inscriure’s a la prova.
Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (bàsic o mitjà o avançat) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.L’ACTIC es va obrir a la ciutadania al novembre de 2009 i es va acabar de desplegar (nivell 3) a finals de 2011
OBJECTIUS
L’objectiu principal del curs és preparar l’aspirant per superar amb éxit la proba de l’acTIC de grau mitjà, obtenint així el certificat oficial corresponent.

PROFESSORS
Fernando Romero Nofre

PROGRAMACIÓ

Del 27 de juny al 26 de juliol 2016

De dilluns a dijous, de 18:00h a 20:00h

Realització del examens els 27, 28 i 29 de juliol

MODALITAT

Presencial

PLACES

Limitat a 10 places, assignació per ordre d’inscripció sota prèvia supervisió.

CENTRE

SAI Roquetes – Av. Ports de Caro, 31

PREU

300 €

ÚLTIMA CONVOCATORIA 100% D’APROVATS

Av. Ports de Caro, 31 43520 Roquetes - info@saiformacio.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies