Taller de Comprensió lectora

junts fem futur...

Taller de Comprensió lectora

Banner Comprensio LectoraB

Per obtenir una bona lectura és important comprendre el llegit, això és al que es refereix la comprensió lectora, el moment en què el lector en aquest cas els nens pot rebre la informació subministrada pel llibre i fer una imatge mental del missatge. Quan s’arriba a crear la imatge mental es pot dir que en realitat es va comprendre el que s’ha llegit.

Les dades proporcionades poden ser de diferent classe, relacions, estructures, conceptes lingüístics o culturals o altres socials. El llibre proporciona una constant interacció amb el nen perquè així el no només comprengui que s’ha llegit, sinó que adquireixi conceptes que li són útils en molts moments.

PROFESSORS

Patricia Valls

Judith Vallespi

PROGRAMACIÓ

27, 29 de desembre i 3, 5 de gener

Dimarts, dijous de 11:00h a 13:00h

MODALITAT

Presencial

PLACES

Limitat a 10 places, assignació per ordre d’inscripció sota prèvia supervisió.

CENTRE

SAI Roquetes – Av. Ports de Caro, 31

PREU

50 €

Mes info:

info@saiformacio.com

Telefon: 977 504 589

Whatsapp: 607 666 159

Av. Ports de Caro, 31 43520 Roquetes - info@saiformacio.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies