Taller de Comprensió de problemes matemàtics

junts fem futur...

Taller de Comprensió de problemes matemàtics

Banner Comprensio Matematica

La iniciativa, la creativitat, la concentració i la capacitat de resolució de situacions, són factors que intervenen en la capacitat d’un nen per resoldre un problema.

Quan un nen presenta problemes per raonar o resoldre problemes matemàtics, en la majoria de casos el motiu és una falta de comprensió del que se li està demanant que faci, ja sigui per una dificultat en utilitzar el pensament abstracte per entendre el problema o per desconeixement de les operacions matemàtiques necessàries per trobar la solució.

Els nens tendeixen a deixar-se portar per les característiques aparents del problema, per aspectes superficials. Per exemple, en un problema com el següent: “Ahir Andrés perdre 12 bales al matí i 6 a la tarda, quantes bales va perdre ahir?”, Alguns nens poden entendre que han de fer una resta, perquè associen les dades com ” perdre “o treure.

Des del nostre centre podem ajudar-los a guanyar seguretat a l’hora d’enfrontar-se a desafiaments matemàtics i estructurar la informació de manera que els permeti trobar una solució.

PROFESSORS

Patricia Valls

Judith Vallespi

Gabriel Cardona

PROGRAMACIÓ

28, 30 de desembre i 2, 4 de gener

de 11:00h a 13:00h

MODALITAT

Presencial

PLACES

Limitat a 10 places, assignació per ordre d’inscripció sota prèvia supervisió.

CENTRE

SAI Roquetes – Av. Ports de Caro, 31

PREU

60 €

Mes info:

info@saiformacio.com

Telefon: 977 504 589

Whatsapp: 607 666 159

Av. Ports de Caro, 31 43520 Roquetes - info@saiformacio.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies