CONDICIONS DE VENDA
A través d’aquestes condicions legals de contractació, posem a disposició del consumidor la informació precontractual a què es refereix l’article 6 de la Directiva 2011/83.

Primera, identificació: Els béns que es venen a través del web saiformacio.com són infocursos online.

Segona, Productes i preus: A la pàgina web es poden adquirir infocursos online i de formació. En el cas de programari lliure de tercers, mai s’inclou cap clau de llicència d’el desenvolupador original. Els preus dels infocursos mostrats a la nostra web s’indiquen en euros i inclouen l’IVA tret que s’indiqui el contrari. Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

Servei de suport en els cursos: El client ha de saber que disposa d’un servei de suport per plantejar aquells dubtes  en relació amb el temari impartit en el mateix. Ara bé, aquest suport només pot versar sobre el temari, estant exclòs qualsevol altre com – entre d’altres – el suport tècnic per incidències particulars, suport relacionat amb la tecnologia que els suporta, etc.

Tercera, el procés de compra: Per realitzar una compra a la nostra web cal registrar-se durant el procés de compra. La nostra botiga crea un compte de client, amb l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que es triï, per facilitar l’inici de sessió i les futures compres. Aquestes dades seran tractades i incorporades als nostres fitxers, tal com s’informa en el nostre apartat de protecció de dades de caràcter personal contingut en aquest Avís Legal.

Per realitzar una compra, haurà de triar el curs i automàticament el sistema li redirigirà a la pàgina de comanda (cistella). En aquesta pantalla haurà d’indicar el seu nom, cognoms i correu, adreça i telèfon (llevat que ja s’hagi iniciat sessió), a més de triar un mètode de pagament. Un cop completat, prémer el botó “Pagar”.

Formes de pagament

saiformacio.com ofereix als seus clients la següent forma de pagament:

Targeta de crèdit / dèbit: Per poder abonar les seves compres per mitjà d’aquest sistema ha de disposar una targeta ja sigui de crèdit o dèbit. Per a la seva tranquil·litat serà redirigit a la passarel·la de banc per a la introducció de les dades, se li garanteix una absoluta seguretat, ja que tant les seves dades personals i de la seva targeta viatgen encriptades gràcies al servidor segur SSL. Així mateix, en cap moment saiformacio.com rep les dades de la seva targeta, només la confirmació del seu pagament.

La justificació de la recepció del producte pel destinatari serà a través de la IP i ordre d’accés. Es considera que es subscriu el contracte de venda amb l’acceptació de l’consentiment informat. El consumidor, rebrà el justificant de la transacció, i la confirmació que el procediment s’ha completat i que és arxivat pel destinatari.

LLIURAMENT DE PRODUCTES/ANUL.LACIONS/DEVOLUCIONS
En relació a les dates de lliurament, quan es tracte de cursos, el lliurament es realitzarà de forma immediata. En la compra dels nostres productes no cal aportar cap tipus de garantia financera ni dipòsit. Pel que fa a el suport material en què es rebran serà mitjançant accés i descàrrega, amb més o menys qualitat i interoperabilitat en funció de les concretes característiques del producte digital adquirit. No hi ha limitació geogràfica d’accés als continguts que es venen al nostre web. Els productes venuts a la nostra web gaudeixen de tots els drets de protecció de propietat intel·lectual i altres garanties legals. També s’utilitzen totes les mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat de la compra i l’accés als productes digitals de forma segura. La interoperabilitat o la capacitat que té el nostre producte o sistema, les interfícies són totalment conegudes, per funcionar amb altres productes o sistemes existents o futurs, sense restricció d’accés o d’implementació anirà en funció de les necessitats tècniques i organitzatives que en cada moment siguin necessàries per vendre els productes i prestar els serveis que s’ofereixen a consumidor. L’arxiu del document electrònic es farà en format digital en els arxius electrònics que custodia l’empresa. El web saiformacio.com està preparada tècnicament per identificar i corregir els errors en la introducció de les dades, sent aquests mitjans tècnics variables en funció de l’evolució dels mateixos.

Quarta, anul·lació i devolucions: El client de la nostra botiga en línia es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els diferents formularis de compra. En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d’origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra.

El dret de reemborsament no serà aplicable als contractes que es refereixin a subministrament de contingut digital (programes, aplicacions, jocs, música, vídeos o textos informàtics, tant per descàrrega o emissió en temps real). Així que quan el client estigui adquirint un Infocurs i s’hagi iniciat perd el seu dret de desistiment. A l’ésser productes digitals, no hi ha despeses materials de devolució del producte, perquè es limita únicament a l’accés, per tant no hi haurà reemborsament de despeses.

En el cas de que el client no hagi iniciat el curs i solicite la devolució dins de les 24 hores primeres després de la compra , saaiformacio.com abonarà la devolucíó del curs per un 75% del seu valor, el 25% restant ho cobrarà saiformacio.com en concepte de despeses d’administració i gestió

Només es reemborsarà el 100% de l’import abonat en el cas que per motius tècnics de saiformacio.com el curs adquirit el client no es pugui desenvolupar.

Obre el whatsapp
Necessites ajuda?
Aquí podràs obrir el teu Whatsapp i enviar-nos la teva consulta