Curs acTIC mitjà a Tarragona o ZOOM

DESCRIPCIÓ DEL CURS

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Curs de preparació per l’obtenció del Certificat acTIC de nivell mitjà. Aquest curs s'impartirà al centre Betatur Serveis a l'Avinguda Roma, 11 de Tarragona de dilluns a divendres amb grups reduïts i amb les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitaries.

Hi han 2 torns;

matí de 10:00h a 13:30h

tarda de 17:00 a 20:30h

estarà disponible la possibilitat de seguir aquest curs per videoconferència mitjançant el programa Zoom, a mes a mes, es contarà amb el suport de la plataforma onLine on es penjarà el video de la classe de cada dia i on també tindreu la possibilitat de practicar diversos examens similars als de la prova oficial.

CERTIFICACIÓ

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Hi ha més de 350 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d’avaluació. La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l’obtenció d’una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional

COMPETÈNCIES

La competència digital és la combinació de coneixements, habilitats i actituds que cal tenir per assolir amb eficàcia i eficiència objectius determinats en l’àmbit de les TIC i de la cultura digital. En total, l’ACTIC fixa vuit competències digitals. Hi ha tres nivells de certificació i el grau de dificultat de cada competència varia en funció del nivell del qual us vulgueu examinar. El nivell mitjà consta de 8 competències. No cal tenir acreditat el nivell bàsic per presentar-s’hi.

 • C1 Cultura, participació i civisme digital
 • C2 Tecnología digital i ús de l’ordinador i del sistema operatiu
 • C3 Navegació i comunicació en el món digital
 • C4 Tractament de la informació escrita
 • C5 Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment
 • C6 Tractament de la informació numèrica
 • C7 Tractament de les dades
 • C8 Presentació de continguts

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

  Per poder realitzar el curs, heu d’estar inscrits, podeu fer-ho en els telèfons:
  977 50 45 89 - 607 666 159 o mitjançant el següent formulari.


  Un cop validada la vostra inscripció, sereu afegits a un grup de WhatsApp corresponent al curs seleccionat on estareu informats en tot moment sobre novetats, dates, canvis, pagaments, etc...

  *Tots els camps son requerits.
  És important que indiqueu la data en la qual voleu realitzar el curs:

  Per seguretat, ha de respondre a la seguent pregunta:

  Accepto haver llegit i entès la politica de privadesa.  Hora d'inici

  10:00 am

  31 de maig de 2021

  Hora de finalització

  8:30 pm

  4 de juny de 2021

  Adreça

  Tarragona, Spain

  Participants

  Deixar un comentari

  Obre el whatsapp
  Necessites ajuda?
  Aquí podràs obrir el teu Whatsapp i enviar-nos la teva consulta